Zonnewarmte

WAT ALS….de zon een partner zocht?

ZOEKERTJE (sponsored by Paradigma)
Zon (4,57 Mjd jr) zoekt:

 

 • Slimme spaarder
  Vooruitziende man en/of vrouw die een verwarmingssysteem kiest met een hoog rendement en extra besparing. Voel ook de warmte in uw hart als u denkt aan de besparing én de onafhankelijkheid van de energieb(a)ronnen.
 • Liefhebber
  Viriele partner met oog voor detail, een partner die de schoonheid van de materialen apprecieert. Eentje die kiest voor een High-End product. Wij gaan voor een installatie die gezien mag worden: door u en uw geburen.
 • Technische vakman:
  Knappe man en/of vrouw die een langdurige vertrouwensrelatie wil aangaan.
  Vereisten: interesse in techniek en hoogwaardige materialen. Samen zorgen wij voor het juiste systeem op de juiste plaats.
 • Wereldverbeteraar:
  Bezielde man en/of vrouw die de wereld een warm hart toe dragen en met liefde kiest voor een systeem die werkelijk bijdraagt tot een groenere wereld. Wij geven om een gezonde en betaalbare toekomst voor onze kinderen en hun kleinkinderen.

Mijn pluspunten

Ik ben een onuitputtelijke en veilige bron van energie in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Op deze manier kan u bovendien op een klimaatvriendelijke manier aan warmtewinning doen. En vergeet niet: Ik schijn helemaal gratis!
Ik stuur geen rekening op, zelfs niet aan prosumententarief.

Verwarmings- en warm watercomfort zonder hoge energiefactuur? Dat kan met mij! De reserves aan fossiele brandstoffen zullen vroeg of laat opgebruikt zijn. Dit vraagt van ons een andere kijk op gebied van energiewinning. Thermische zonne-energie is in elk geval verzekerd voor de toekomst en maakt u bovendien onafhankelijk van de stijgende energieprijzen. Met een Paradigma zonnesysteem zet u alvast een eerste stap naar onafhankelijkheid van stookolie en gas.
Stijgende energieprijzen? Niet voor u …..

PARADIGMA: WIJ BRENGEN SAMEN WAT SAMEN HOORT!