Verwarmingscentrale

Haal de natuur in huis met Paradigma

ENERGIEVARIO: all in one verwarmingscentrale

Als wij kijken naar de CO2 uitstoot is aardgas de meest milieuvriendelijke fossiele brandstof vanwege het lage koolstof – en hoog waterstofgehalte. Met een condenserende gasketel én een zonneboiler van Paradigma kunnen wij een laag energieverbruik en een extreem lage milieubelasting garanderen. De zonnecollectoren werken als een tweede verwarmingsketel en zorgen ervoor dat de buffer zo heet mogelijk gevoed wordt. Dit kan uiteraard enkel met hoogwaardige rendementscollectoren.
Onze Star en Aqua Plasma collectoren zijn hiervoor uitermate geschikt.

Onze Paradigma zonnecollectoren, het combibuffervat en toebehoren komen allemaal uit één hand. Zij zijn voor elkaar ontworpen en hierdoor kan er serieus bespaard worden op installatiekosten. Verbonden met Wifi kan u de ENERGY VARIO makkelijk bedienen via de app voor smartphone of tablet, zowel voor de besturingssystemen Android en iOS-gebruikers.
Met een jaarabonnement is het ook mogelijk om via het internet de regelaar op afstand te bedienen en te volgen. Deze dienst gebruikt het gecodeerde webportaal SystaWeb. Zo heeft u altijd een overzicht van uw verwarmingsinstallatie en kunt u deze, indien nodig, opnieuw aanpassen buiten de vier muren.

Alle componenten van uw verwarmingssysteem uit één hand

Optimale afstemming van alle technieken in een ‘all in one’ verwarmingscentrale.
Compact, flexibel en efficiënt, dit is de beste omschrijving voor de polyvalente ‘all in one’ verwarmingscentrale ENERGY VARIO van Paradigma. Alle componenten van uw installatie weggewerkt onder één bemanteling ziet er niet alleen compact uit, het is ook de installatie van de toekomst. Plaatsbesparend, kostenbesparend, …
Kortom dit is dé installatie die u nodig heeft en die gezien mag worden.

Flexibel en intelligent

In de polyvalente compacte verwarmingscentrale ENERGY VARIO, geschikt voor één of twee ééngezinswoningen, worden componenten zoals een gascondensatieketel, 2 verwarmingskringen, een solar pompstation en de verwarmingsregelaar in een compacte, modulaire unit optimaal samengebracht.

De ENERGY VARIO wordt in één frame geleverd en kan zo eenvoudig en snel plug-and-play op het combibuffervat Aqua EXPRESSO III worden gemonteerd.
Alle meet- en controle-eenheden van de afzonderlijke componenten, zoals de verwarmingsregelaar SystaComfort II, de zonneregelaar SystaSolar- Aqua II en de warmwaterregelaar
SystaEXPRESSO III worden bediend met de touchscreen S-Touch. Deze combibuffer Aqua EXPRESSO III stelt een nieuwe norm voor hygiëne. Het water wordt altijd doorstromend verwarmd en heeft dus een hoge waterkwaliteit.

De optimale partner voor de AQUA EXPRESSO III.

Dankzij het plug-en-play concept is de ENERGY VARIO makkelijk en snel te monteren op het combibuffervat Aqua EXPRESSO III (keuze uit 500, 650, 800 of 1000 liter
naargelang de toepassing). De Aqua EXPRESSO III is een gecombineerd opslagvat met geïntegreerd verswaterstation voor hygiënisch verwarmd water. Het zorgt ervoor dat hernieuwbare energie zoals zonne-energie, biomassa of conventionele energiebronnen (zoals gas en olie) optimaal ingezet worden. De opgeslagen warmte kan tegelijk gebruikt worden voor het verwarmen van drinkwater en voor de verwarming.