Regelaar STAqua II

Pure eenvoud, slim geregeld. Geniaal.

De SystaSolar Aqua II

staqua_ii_offen_3d

Het nieuwste pompstation STAqua II overtuigt met een aantal onnavolgbare voordelen. Met dit pompstation verhoogt u uw zonneopbrengst met een minimaal verbruik van energie. Dit is mogelijk dankzij onze nieuwste meettechnieken van het energie-efficiënte pompstation met geïntegreerde zonneregelaar: de Systa Solar Aqua II.

Veiliger

De zonneregelaar Systa Solar Aqua II regelt continu de verschillende functies van uw zonnesysteem. Aldus wordt een maximale bedrijfszekerheid gewaarborgd. Mocht er iets niet helemaal vlekkeloos verlopen, dan zal deze u met een akoestisch signaal tijdig waarschuwen.

Nauwkeuriger

Met de STAqua II weet u altijd precies wat er aan de hand is en in welke toestand uw systeem zich bevindt. Hij staat geheel alleen in voor de optimale regeling van uw systeem, met een exacte meting van het zonnebedrijf. En dat is niet voor niets: alleen ons Aqua systeem is gebaseerd op zuiver water als warmtedragend medium, wat u de grootst mogelijk nauwkeurigheid kan garanderen.

Meer bedieningscomfort

Een duidelijke display geeft u alle relevante gegevens zoals temperatuur, belasting, en opbrengst in één oogopslag. Het kleuren touchscreen met intuïtief bedienbaar menu, biedt u een mooie en duidelijke grafische prestatie-analyse. Bovendien worden alle gegevens voor u verzameld op een SD kaart zodat u alle gegevens zelf kunt bewaren.

En energiezuiniger

Het gebruik van een energiebesparende pomp – met efficiëntieklasse A, staat garant voor een zuinig energieverbruik. De zonneregelaar Systa Solar Aqua II zorgt ervoor dat u zich ten allen tijde aan een maximale zonnewinst mag verwachten. Daarnaast mag u zich aan een nog hogere besparing verwachten, omdat uw ketel vroeger op een welverdiende vakantie ruststand mag gaan.

 

 

Op onze downloadpagina vindt u alle Paradigma informatie. U kan ze downloaden door te klikken op het icoontje van de informatiedrager die u wenst door te nemen. Niet gevonden wat u zocht? Wenst u meer informatie? Aarzel niet en contacteer ons. Wij helpen u met veel plezier verder!

De folders en fiches zijn op schermkwaliteit opgeslagen. Hogere kwaliteit nodig? Geef ons even een seintje.